‘Een man achter een naaimachine vinden ze in Nederland gek. Wij weten niet beter.’ Wij bestieren al ongeveer 25 jaar een kleermakerij in Wormerveer en sinds 2010 tevens in Purmerend. De Gouden Naald verzorgt verstel- en reparatiewerk. Voorheen hadden we een groot confectieatelier in Amsterdam-Noord, waar dagelijks honderden broeken en jurken door de naaimachines gingen. Na enkele jaren vonden wij het te groot en onpersoonlijk worden. Omdat ik al zestien jaar in Wormer woonde, besloten we een winkel in de Zaanstreek te openen.

Inmiddels zijn we vooral groot geworden door reclame van mond-tot-mond. We krijgen veel klanten van buiten de streek- uit Uitgeest, Heemskerk, IJmuiden en omstreken. Het pandje in Wormerveer werd al snel te klein. Het atelier, voorheen gevestigd in de winkel, verhuisde naar een ruime werkplek op het bedrijventerrein Noordenveld. Daar gebeurt nu al het verstel- en reparatiewerk.

Door kwaliteit en service te leveren, zijn we nog steeds nummer één volgens onze klanten. Daar zijn we enorm trots op. Bij ons gaat een kledingstuk pas de deur uit als het goed zit.