De Rooy

Historiemerk1
H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds de oprichting in 1947 zijn ze uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten. Een positie die mede te danken is aan de transparante en servicegerichte manier van werken, waarin ze zichzelf duidelijk weten te onderscheiden.

Collectie
Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van de veelzijdige collectie. Stuk voor stuk stijlvol verpakt en gemaakt voor jarenlang plezier.

Knirps

merk2Knirps verkoopt paraplu’s voor ieder seizoen en voor alle weersomstandigheden. Door zijn vorm deze paraplu’s uitermate geschikt voor de stevige buien die vaak gepaard gaan met zeer veel wind. Iedere regenbui houdt de paraplu zonder problemen tegen. Door ons divers aanbod, beschikken we over verschillende paraplu’s, van klein tot groot. De bekende Knirps kwaliteit in combinatie met het tijdloze design, nieuwe en verbeterde technische snufjes, maken de paraplu tot de beste dezer tijd.

Secrid

Verandering is merk3de enige constante. Waar munt- en papiergeld eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door hightech betaalpassen. Hoog tijd dus voor een geheel nieuw soort portemonnee. Eén die zowel uw geld als uw privacy beschermt. En dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier doet.

Secridwallets zijn klein van buiten, maar groots van binnen. Elke Secrid wallet bevat de ultra dunne aluminium Secrid Cardprotector.

Eastpak

merk4Eastpak heeft zich in de loop van haar inmiddels meer dan 60 jarige bestaan ontwikkeld tot het merk in urban lifestyle. Van nieuwe street-smart tassen en reistassen tot de welbekende reeks rugtassen die geliefd zijn bij iedere scholier. Eastpak is echter trouw gebleven aan haar visie op kwaliteit: Built to Resist. Dit merk is zo verzekerd van haar kwaliteit dat ze maar liefst 30 jaar garantie geven op de tassen.

merk4b

Kipling

merk5De tassen van Kipling zijn al jaren op de markt en de meeste mensen kennen ze wel. Het merk is oorspronkelijk bekend geworden door de functionele tassen en rugzakjes van crinkled nylon, maar tegenwoordig heeft Kipling daarnaast een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tassen voor allerlei gebruiksdoelen. Daarnaast zijn er ook andere artikelen in het assortiment gekomen. Wat onveranderd bleef is de goede kwaliteit en natuurlijk het handelsmerk: het aapje.

C&B

merk6Castelijn & Beerens, een sterke naam in de lederwereld. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie worden gecombineerd in de tassen en accessoires van Castelijn & Beerens. In het proces van het creëren van de tassen, portemonnees en andere kleine lederwaren wordt hier dan ook hoogste prioriteit aan gegeven. In alle collecties van Castelijn & Beerens worden leersoorten gebruikt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de tassen, portemonnees en kleine lederwaren een exclusieve en unieke uitstraling krijgen. De leersoorten die worden gebruikt, komen voornamelijk uit Italiaanse handen waarbij de leersoorten grondig geselecteerd worden voordat deze in productie worden genomen. Met een Castelijn & Beerens tas danwel portemonnee kun je er dus van verzekerd zijn dat je de beste leersoort in huis hebt.

Donar

merk7Donar is een leverancier van kwalitatief mooie leren jacks voor een uiterst comfortabele prijs. De Donar leren jacks zijn erg mooi afgewerkt en het leer wordt gekozen uit eerste klas huiden. Naast de vertrouwde kleuren zwart,bruin en cognac worden elk seizoen ook leren jacks gemaakt in vlotte kleurtjes als geel, groen, rood en diverse kleuren blauw.

SAKI

HOUSE OF SAKI is een toonaangevende Scandinavische modehuis gesticht door Salomon Dahan in 1987. SAKI heeft een divers aanbod aan heren- en damesjassen. Voor een doelgroep die steeds meer durf en trendy uitstraalt. Dit merk is sinds 1987 op de markt, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Samsonite

Samsonite koffers, het ideale hulpmiddel om comfortabel op reis te gaan. En de start van iedere comfortabele reis begint natuurlijk bij De Gouden Naald. Samsonite, ontstaan in 1910, is een koffermerk dat voor iedere bestemming uw reis al een stuk aangenamer maakt. De Samsonite koffers zijn dan ook niet voor niets al meer dan negentig jaar één van de favoriete reisproducten voor medereizigers over heel de wereld. Voordat u op reis gaat, is het hebben van de perfecte koffer uitermate belangrijk. U bewaart hierin belangrijke eigendommen en natuurlijk wilt u dat dit veilig en goed is opgeborgen. Zeker voor vliegreizen, waarbij een koffer veel te verduren krijgt. Samsonite weet dit en houdt hier volledig rekening mee in het ontwerp van haar koffers. De omstandigheden voor een koffer op een luchthaven worden in de fabriek zelfs nagebootst, zodat u niet voor verassingen komt te staan wat betreft uw reisbagage. Dat is al een stuk aangenamer reizen.

Hattric

merk9Het merk Hattric heeft een mooie collectie broeken met een prachtige prijs-kwaliteit verhouding. De broeken zijn gemaakt van fijne katoen en bieden daarom een comfortabele fit.